Open Dag in Theater Ludens

Op zaterdag 18 juli van harte welkom van 10 uur tot 14 uur in theater Ludens.

Als onderdeel van onze jaarlijks programma dansen de kinderen in Theater Ludens

Vanaf 1 juli mogen we weer binnen dansen! Wat zijn we ontzettend blij dat we weer mogen onze werkzaamheden oppakken daarom hebben we op zaterdag 18 juli voor iedereen die op zoek is naar een les voor de peuters tot teenagers met accent op ballet een open dag gepland zodat jullie kunnen zien hoe hard hebben gewerkt vooral de laatste maanden. Ons stichting is bekend met zijn projecten voor de jeugd dus we geven niet alleen danslessen maar we zijn cultuur aan het promoten.

Waarom in theater Ludens? Onze reguliere lessen vinden plaats op de Damlaan 42a, op onze locatie Het Danskantoor waar onze danszaal zich bevindt. Maar onze tweede huis in het theater, zo is bij me als docent en ex-danseres altijd geweest.

De indeling van de dag is de volgende: Peuterdans les( 2,5-4 jarige) begint van 10:00-10:45, er is nog een les van 11:00-11:45 peuterdans les. Bij deze les ivm RIVM maatregelen mogen helaas de ouders nog niet samen dansen. Wel van tevoren afspreken en kijken of uw kind aan toe is om te kunnen zelfstandig dansen en kleine opdrachten uitvoeren.

Klassiek ballet voor 4-7 jarige begin om 12:00-12:45 waar en beginners en onze vaste groep samen dansen, dat is een mooi manier om van elkaar te leren.

Ballet met pit 8+ jarige is een pittig les waar de kinderen niet alleen oefeningen van de balletroutine uitvoeren maar ook kunnen laten zijn wat ze aan danscombinaties geleerd hebben. De les begint om 13:00-13:00 uur duren ivm dat de laatste 30 min.willen aan het publiek laten zien onze vaste routine met de sptizen werk.

Voor vragen en inschrijvingen voor die dag( er zijn maar 45 plaatsen beschikbaar en is een voorwaarde dat van tevoren jullie als publiek gaan aanmelden) dat ivm Coronamaatregelen en protocol van de RIVM. Stuur me gerust een mail naar morenomira@yahoo.com met vermelding op welke tijdstip willen jullie komen kijken) meerdere lessen zijn mogelijk te bezoeken.

Onze proeflessen zijn gepland voor zaterdag 29 augustus In Het Danskantoor vanaf 10 uur en hiervoor komt nog een bericht voor alle ouders en geïnteresseerden. Vanaf september beginnen onze regulieren lessen weer.