Op 20 maart alle kinderen doen mee aan de campagne Supporter van schoon, u ook?

DANS AAN DE VLIET-activiteiten
DANS-activiteiten en Schoonste Buurt-Actie zaterdag 20 maart 14.00 uur

Beste allemaal,

Dans aan de Vliet gaat weer beginnen!Vanaf Kerst moesten we een heel lange noodgedwongen Corona-stop houden. Gelukkig gaan we vanaf maart weer onze activiteiten oppakken vanuit onze Danstuin op de Vlietweg 119.

DANS
Voor de peuters tot de ballerina’s met pit hebben we een rooster gemaakt. De meeste dansactiviteiten zullen op zaterdag plaatsvinden. Misschien gaan we op donderdagochtend nog aan de slag met onze dansgroep. We houden jullie op de hoogte!

De meesten van jullie kennen onze manier van werken: elke 3 maanden (3 kwartalen) zijn we bezig met onze danslessen. Nu hebben we tot eind maart 4 keer een mini-blok en vanaf 10 april, na het Paasweekend, begint het 3de dansblok tot en met juli.

SCHOONSTE BUURT
We gaan meedoen aan de MDT-Beste Buurtactie*. Onze actie wordt: De Zeeheldenwijk als de schoonste buurt. Onze buurtactie gaan we houden op zaterdag 20 maart vanaf 14.00 uur. Met iedereen die bij ons danst. Peuters kunnen met hun ouders meedoen. Het is dan ook de landelijke Opschoondag. Wij vinden het belangrijk om iets voor de natuur te betekenen en daarmee ook voor onszelf!

Doe mee en maak onze Dino blij!
Om 14.00 uur worden bij de Danstuin vuilniszakken en handgrijpers uitgedeeld. Onze Dino is superblij dat iedereen wil helpen de omgeving schoon te maken.
We vertrekken in onze eigen – veilige –  bubbels (groepjesJ) en lopen door onze buurt. Na ca. 1 uur (voor de peuters mag iets korter natuurlijk ook en voor de doorzetters eventueel langer) kom je tussen 15.00 en 16.30 langs in de  Danstuin op de Vlietweg 119. BikeBike bakt poffertjes voor ons en we hebben chocomel als dank voor het afval verzamelen. Ook krijg je een bedankje om de natuur in jullie eigen tuin op te vrolijken. Natuurlijk houden we veilig afstand. Regen? Daar kunnen we wel tegen! Wij nemen extra regenponcho’s en paraplus mee. Is het echt slecht weer? Dan doen we het een andere keer!

Belangrijk is dat jullie mij laten weten of jullie aan de actie willen meedoen, want er zal ook gefilmd worden door omroep Midvliet: info@dansaandevliet.nl.

Bedankt alvast en laten we er samen een mooie lente/zomer periode van maken!

Juf Mira

* MDT-Beste Buurtacties is een project met leerlingen van het ’s Gravendreefcollege Leidschendam, dat wordt gesubsidieerd door de gemeente. MDT betekent Maatschappelijke Diensttijd. Het project wordt gecoördineerd door Stichting Talentenloods die net als Stichting Dans aan de Vliet zich inzet voor jongeren in onze gemeente Leidschendam-Voorburg.