Ideeën verjaardagsfeestjes.Huur een balletkist. De enige echte met echte balletspitzen!

015

081

018 017

Ideeën verjaardagsfeestje
Bent u op zoek naar een leuk idee voor een verjaardagsfeestje? Heeft u al eens aan een balletkist gedacht? Gegarandeerd een succes op elk verjaardagsfeestje! Bij Dans aan de Vliet heeft u de keuze uit diverse balletaccessoires. Bekijk snel wat u in de kist zult vinden en maak het verjaardagsfeestje van uw kind tot een dag om nooit te vergeten.

 

Inhoud balletkist
– 10 kroontjes, keuze uit tiaras of kroontjes met elastiek;
– 10 bloemen voor de bloemenwals;
– 10 toverstokjes
– een kist om alle accessoires (o.a. prinsessenringen) in op te bergen en mee te nemen. De kist is inclusief een spiegel, balletboek en een danskussen met ballerina’s. Voor de jarige zit er nog een spitzen in, die natuurlijk gedragen mag worden in het midden van de groep;
– 10 diploma’s om uit te delen;
– balletkleurplaten.
Balletaccessoires

Er is een keuze uit 10 witte ballet tutu’s (een lichtroze is voor de jarige), 10 romantische ballettutu’s paars/oranje (met paarse pakje voor de jarige) of 10 regenboog tutu’s (paars, blauw, lichtblauw, rood, oranje, lichtroze, geel en 3 witte tutu’s (de jarige kiest zelf welke tutu er gedragen wordt).

 

Prijzen

De kosten bedragen €50,- per week met een borg van €40,-.
Het bedrag dient voldaan te worden bij het ophalen van de tutu’s. Bij het terugbrengen krijgt u de borg retour.
Was het huren van de balletkist een groot succes? De tutu’s zijn ook te koop. Bestellen kan in elke kleur, elk model en elke combinatie. De tutu’s worden op maakt geworden, vanaf €30,-.

 

Voorwaarden balletkist
Dans aan de Vliet hanteert de volgende regels bij verhuur:
– De kist wordt bij afhalen zorgvuldig met u doorgenomen. Met een inventarislijst houden wij bij wat er in de kist zit. Bij het terugbrengen wordt dit ook gedaan.
– Bij het afhalen dient u te tekenen voor ontvangst.
– De borg van €40,- krijgt u retour als u de kist terug brengt. Mist de artikelen in goede staat worden geretourneerd, die voorwaarden hieronder.
– U betaalt de huur en borg van de kist contant bij afhalen.
– U ontvangt een bewijs van betaling bij afhalen.
– Indien bij het terugbrengen van de kist blijkt dat de inhoud beschadigd is, incompleet of in zodanige staat dat deze niet meer verhuurd kan worden, zal de borg geheel of gedeeltelijk worden ingehouden. Dit hangt af van de mate van beschadiging. Is de inhoud zodanig beschadigd dat deze niet meer geschikt is voor verhuur, dan wordt de inkoopprijs van het betreffende product in rekening gebracht.

 

Mail voor meer informatie en beschikbaarheid naar info@dansaandevliet.nl tvv balletkist huren.