Jury

Dit jaar heeft Dans aan de Vliet als jury de moderne danser en choreograaf Ezequiel Sanucci gevraagd om ons team te versterken. Ezequiel is niet onbekend bij ons festival, vorig jaar stonden hij en zijn partner Lydia Müller op het podium van Camuz met hun succevolle dansvoorstelling “Tango verblijfsvergunning”.
Met deze choreografie won hij in 2010 de Rabobank Open podium danswedstrijd die hij in heel Nederland en in Zuid-America heeft gedanst.

Door Laverman is geboren en getogen in Leidschendam. In januari 1996 neemt zij de school van Swetlana Moesatowa over en wordt de naam gewijzigd in Ballet- en Dansschool Leidschendam. De school groeit daarna fors, zowel in aantal leerlingen als in lesprogramma en lesuren. Inmiddels wordt per week zo\’n 40 uur les gegeven aan bijna 400 leerlingen! Naast het les geven blijft zij zich ontwikkelen op het gebied van dans door middel van het volgen van lessen en workshops. Sinds een aantal jaren is zij zich met heel veel enthousiasme verder gaan verdiepen en specialiseren in Spaanse dans en Flamenco.

Dans aan de Vliet heeft Door gevraagd als locale docent jury-lid te zijn voor de plaatselijke jeugd.

Mira Moreno
Mira Moreno is de organisator van Dans aan de Vliet en docent klassiek ballet. “Omdat in onze gemeente weinig met dans werd gedaan, vond ik een persoonlijke uitdaging om de festival voor de kinderen en jongeren te organiseren. Na de eerste editie is dit gevoel alleen maar groter geworden, ik kijk naar 9, 10 en 11 september uit.” Mira is docent bij stichting Trias Rijswijk en bij Crea Amsterdam.