Stichting Dans aan de Vliet sluit na 15 jaar haar deuren


April is een bijzondere maand voor Stichting Dans aan de Vliet. Het derde dansblok start en tegelijkertijd nemen we afscheid van de Stichting. Na 15 mooie jaren heeft oprichtster Mira Moreno besloten om te stoppen met Dans aan de Vliet. Tot en met eind juni is de stichting actief, daarna valt helaas het doek.

Dans aan de Vliet startte 15 jaar geleden onder leiding van Mira Moreno. Het doel? Jong en oud stimuleren om naar voorstellingen te gaan en tentoonstellingen te bezoeken. Omdat we weten dat het goed is voor je persoonlijke ontwikkeling om je horizon te verbreden. Het is gezond, sociaal en leerzaam.

“Het viel niet mee om na jaren hard werken een punt achter Dans aan de Vliet te zetten”, aldus Mira Moreno. De beslissing komt voort uit een combinatie van privé aangelegenheden en het feit dat de stichting over niet al te lange tijd een andere locatie moet vinden. “Een A-locatie als deze in het Damcentrum zullen we niet snel meer vinden”.

Gelukkig mag Leidschendam/Voorburg nog blijven genieten van Mira haar enthousiasme. Vanuit haar huidige baan als cultuurcoach zal zij actief blijven in de gemeente. De laatste voorstelling van Dans aan de Vliet vindt plaats op zaterdag 29 juni van 15.00 uur tot 16.00 uur. Diverse dansscholen sluiten aan, professionele dansers en natuurlijk de kinderen die bij de stichting dansen. Aansluitend is er een borrel voor alle fans, danspartners, kennissen en cultuurpartners.

Ook is Dans aan de Vliet gevraagd om zaterdag 25 mei een flashmob te organiseren. We zijn al druk bezig met de voorbereidingen. Iedereen is om 13.00 uur welkom om tijdens de Veiligheidsdag te komen kijken op het Kennedyplein in Leidschendam.

Meer informatie over 25 mei en 29 juni volgt nog. Evenals de kaartverkoop voor 29 juni. Houd de site in de gaten of neem contact met ons op via info@dansaandevliet.nl.