We hebben meer nieuws! Eindejaarsactiviteiten.

Na een drukke, vol tentamens en testen bij De Nationale Ballet Academie, is juf Mira bijna klaar met haar Bachelor. Dat betekent dat vanaf de schooljaar 2023-24 in onze gemeente is er een gespecialiseerde docent in de befaamde Vaganova techniek( Russische methode). Alle kinderen die al balletlessen bij Stichting Dans aan de Vliet volgen, zullen nog meer details leren tijdens de ballet lessen. Vooral de combinatie met didactiek en het plezier van dansen zullen de uitgangpunten zijn tijdens onze lessen. En de nieuwe kinderen zullen de magie van dans bij ons ontdekken!

Op 24 juni staan alle dansende kinderen, hun ouders en grootouders op de voortuin van Oude kerk in Voorburg, ze hebben hard gewerkt met de muziek live van beiaardier Gerda Peters en ze gaat boven op de kerktoren een aantal bekende muziekstukjes op de carillon spelen, de dansers gaan gezellig hun dansjes uitvoeren voor iedereen die wilt komen kijken in de mooie tuin. Dus neem alvast jullie familie, vrienden en kennissen die van kunst en cultuur houden en komt kijken (of beter, meedoen) van 14:00-15:00 uur. Dat is gelijk onze laatste les van het dansseizoen.

Verder: op 26 augustus zijn we actief zoals elke jaar bij de Culturele Zomerfestival aan de Julianaplein met een aantal demonstraties( volg ons op FB om te weten op welke plek gaan we dansen). Vanaf peuterdans, kleuterdans, ballet voor kleuters, ballet met pit en onze volwassenen groep Ballet Barre Conditietraining.

Op 9 september beginnen we weer met onze werkzaamheden, dan trappen we het dansseizoen af met de peuterdanslessen van 9 uur, 10 uur en 11 uur. De lessen worden gegeven door Juf Jasmijn. Om 12:15 uur begint alweer onze balletles voor 6-7 jarige, dus alle kinderen die dansten op woensdag en donderdag bij ons en willen naar andere uitdagingen toe, zijn altijd welkom! Ook voor nieuwe leden, welkom voor een proefles.

Op 23 september Stichting Dans aan de Vliet organiseert weer het dansgedeelte tijdens de Huygensfestival dus hou onze pagina in de gaten voor de locatie en tijden.

Eind december 2023 hebben we nog een heel speciale samenwerking, maar die houden we nog als geheim tot oktober en dan mag iedereen het weten! Komt het misschien De Notenkraker suite terug of een of andere bekende klassieker voor Kerst? Dat horen jullie nog.